22 Temmuz 2018 Pazar

Öylesine Şeyler

Yazar Tarih 22 Temmuz 2018 Pazar
                       


Ne olduğunu ve ne olacağını hiç bir zaman bilemezsin. Bir kaza ya da ölüm. Her hangi bir olayın sonunu hiç bir zaman da değiştiremezsin. Öyle olması gerekiyordu dersin ve öyle olur zaten. Zamanı geri alamazsın. Yanlış verdiğin kararları hiç bir zaman degistiremezsin. Olaylar zincirinde ne olacaksa o olur ve bazen ölümle bile göz göze gelirsin. Belki kıl payı atlatirsin ama çoğunlukla olmayacak şeyler olur.

...

Bu sabah yazmaya karar verdiğimde kafamdan geçen bir ton fikir ve düşüncelerimin bir anda kaybolması ya da aklımda kalanların ise ne kadar saçma bir fikir oluşuna kapılmam ne kadar tuhaf. Oysa bana şimdi mantıklı gelen bir müddet sonra saçma gelmeye başlıyor. Sizde de oluyor mu?

...

Dışarıda yağan yağmur sadece dışarıda yaşayanları ilgilendirir ve her şey son bulduğunda hiç bir şey olmamış gibi zaman akmaya devam eder.

...

Zaman geçtikçe her şey sıradan bir hal almaya başladı. Uyumak, uyuyamamak, sevmek, nefret etmek, gülmek, ağlamak, ölmek ve hatta yaşamak. Hayatın hiç bir köşesinden zevk alamayan bir adamın yazılarını okuyorsun ve sağlığın için daha fazla devam etmemen önerimdir.


5 yorum:

  1. "her şey son bulduğunda hiç bir şey olmamış gibi zaman akmaya devam eder." Bu cümlen çok güzeldi.
    Uğur oğlum. Seni gördüğüme sevindim. Yazını okudum ama hiç de sıkılmadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ablacığım beni unutmamışsın. :)

      ocakta başladım ilk cümleye en son paragrafı bir kaç gün önce yazmıştım. özledim buraları. çok uzaklaştım farkındayım ama tilki misali. :) seviyorum sizi...

      Sil
    2. Biz de seni oğlum. Yazmak rahatlatıyor, yaz Uğur, aklına gelen her şeyi yaz. İnan terapidir yazmak. Kendine iyi bak, sevgilerimle oğlum:))

      Sil
  2. Kardeşim hiç bir şeyden bende zevk almıyorum zaman zaman. Yalnız değilsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah büyüktür ve her daim yanımızdadır abi. Sadece unutmamak gerekir.

      Sil