18 Eylül 2016 Pazar

Kafaları Dağıtmaya Geldik

Yazar Tarih 18 Eylül 2016 Pazar





Merhabalar, bu yazıyı bitirdikten sonra en alta koymuş olduğum videoyu tam ekran yapıp arkanıza yaslanıp dinlemenizi tavsiye ederim. :)&nbs>

Erdem Birgül kimdir? Ben de daha yeni keşfettim ama farklı bir şarkıyla. Hemen araştırmaya koyuldum. Youtube Kanalına(TIKLA) girdim hemen. Şarkılarını dinlerken daha çok sevdim ve daha çok dinledim. En son bu eseri bulana kadar. Bana huzur ve sakinlik verdi. Belki okuyanların arasında elektro gitar sevmeyenler vardır. Zevkler ve renkler tartışılmaz (Tartışılır ama konu o değil).  Şimdi gelelim sorunun cevabına;

Kendisi Bursa'da doğmuş ve büyümüş bir abimiz. Kendi çabaları ile akustik gitar öğrenmiş. Lise yıllarında ise kendi grubunu kurmuş. Üniversite hayatını dereceyle müzik eğitmeni olarak bitirmiş birde. Daha sonraları çeşitli gruplarla çalışmış ve çeşitli şarkılar çıkarmıştır. Şimdi ise İstanbul'da müzik eğitmenliğine devam ediyor.  Müzik hayatında başarılar dilerken ufaktan müziğe başlayalım. Keyifli dinlemeler efendim.

Not: Videoyu izlerken dinlemek daha bi keyifli oluyor o yüzden tam ekranda ısrarcıyım. 




8 yorum:

  1. Gitar dinlemeyi severim :) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım hoşunuza gitmiştir. Gerçi müziği ben yapmadım ama :) Ben teşekkür ederim yorum için.

      Sil
  2. iyi günler, blogunuza yeni geldim ve oldukça beğendim. Bana da beklerim.Başarılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğenmenize sevindim. En yakın zamanda bende uğrayacağım.

      Sil
  3. Nefisss. Ben enstrümantal müzikleri gözlerim kapalı dinlemeyi daha çok seviyorum.Sanki bir film müziği gibi gelmişti bana.Bence Sonundaki siren sesleri de tamamladı bu duygumu.Şiirlerinle de daha bir tatlandı ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende o kadar çok dinleyip izlemişim ki gözlerim kapalı dinlediğimde kafamın içinde videoyu izlediğimi fark ettim... :) Çok teşekkür ederim.

      Sil
  4. Ben önce müziği açtım ve yazını müzik eşliğinde okudum. Hatta bu yorumu yazarken hala dinliyorum 😊. Bu arada bütün yorumları da okudum. Gitarın her türlüsünü çok severim. Çok teşekkürler bu güzel müzik ve yazı için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim. Sizin gibi bende gitarın her türlüsünü severim ve dinlerim. Ama gitarist ve müzik seçerim.

      Sil