19 Ağustos 2016 Cuma

Müzik Önerisi | İkiye On Kala

Yazar Tarih 19 Ağustos 2016 Cuma




Bazı şarkılar vardır sürekli dinler, dinler ve dinlersiniz. Dinlemekten hiç bıkmadığınız şarkılar. Dinlerken ise "aha ben" dediğiniz vakitler ise bol olur. Hadi açık sözlü olun biraz :). Bugün bir şarkı önereyim dedim sizlere. Kendimden bir parça dinlettireyim dedim. Kısacası herkes yapıyor neden ben de yapmıyorum dedim yani. :)

Şimdi uzun uzun anlatırdım size başımdan geçen her detayı ama bu detaylar sizi umarım çok sıkacaktır. Zaten ben de unuttum gibi bir şey biraz daha sabredersem başaracağım galiba. "O zaman sizi "Yazmaktan Yorulmadım ama Bir Satır da Haberin Olsaydı" şarkısı ile başbaşa bırakayım. Şarkı "İkiye On Kala" diye bir gruba aittir. Şarkı ismi biraz uzun olsa da hatta bütün şarkılarının isimleri uzun olsa da güzel müzik yapan arkadaşlar (Abiler).


14 yorum:

  1. Güzel parçaymış dinlememiştim daha önce.. Birara uzun uzun anlatsan ya bize..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlatsam anlatım bozukluğu olur. :) Şarkıyı beğenmene sevindim. Bu tarz müzikleri normal de kimse dinlemez. Yeni görevim bu tarz müzikleri dinlemeyenlere zorla dinlettirmek... :)

      Sil
    2. Bişeycik olmaz sen anlat biz anlarız. Aralara benim içinde bir iki arabesk koy :)) bakalım zorla güzellik olacak mı :))

      Sil
    3. En olmadı arabanın arkasına kolonları bağlar öyle açarım. Mecbur dinleyecekler. Tabi Arabayı devirmezseler. :)

      Sil
  2. Oldukça hoş bir şarkı :) Ah şu şarkılar iyi ki varlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olmasalar zaten dünya iyice çekilmez bir hal alırdı emin ol.
      "Ağlamayı sevmem ben
      Kendimi pek üzmem
      Şarkılarla mutluluğu yaşarım ben "

      Diyen bir Yavuz Abi vardı zamanında. Özlemler, kavuşmalar, en sade aşklar anlatılır. Dünyayı anlarsın şarkıyla. Geçmişe dönersin en ummadık zamanlarda.

      Sil
  3. Yeğenimle beraber bakıyorduk blog yazılarına:) Bu grubu görünce çok güzel olduğunu söyledi.Birlikte dinlendik biz de şarkıyı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi. :) Diğer yazılarıma da göz gezdirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım beğenmişsinizdir. :)

      Sil
  4. Güzel bir şarkıymış ilk defa dinledim sayende.Şarkılar olmasa ne yapardık. Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür. Beğenmenize sevindim. Diğer şarkılarını da dinleyebilirsiniz eminim onları da seversiniz. Ama dikkat edin bağımlılık yapmasın. :))

      Sil
  5. Severek dinlediğim gruplardan biri. Ah birde hakettikleri gibi iyi yerlerde olsalar. Bu grubun en sevdiğim şarkısı "bakkala diye çıkıp sana gelesim var" Tekrar hatırıma düştü şimdi tekrar dinliyorum sayende :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence onlar tam olarak kendilerinin istediği yerdeler. Çünkü kaliteli müzik ve sağlam iş yapıyorlar. Bakkala diye çıkıp sana gelesim var şarkısı da harika hatta diğer şarkıları da dinlemekten bıkmam.. :)

      Sil
  6. Müzik iyidir, duygularımız ile yaşamı iletişime geçirir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendimi fazla kaptırdığım oluyor bazen müziğe. Olmasaydı kim bilir ne yapardım. Teşekkür ederim.

      Sil